Skechers Los Angeles Marathon резултати, както и резюме

LA Marathon беше този уикенд, както и аз просто слизам от всички забавления (и всички километри). Това е моята резюме на състезанието, както и резултати – ако провеждате състезание този уикенд, споделете точно как е влязъл в коментарите и/или връзката към вашата публикация за това!

Първи неща най -първи – Skechers разработи много забележителна тематична екипировка в Лос Анджелис за маратона.
Най -новите ми видеоклипове

Маратон тренировъчен ден 4
Маратон тренировъчен дневник Ден 4 Проверете в

Още видеоклипове

0 секунди от 1 минута, 21 секунди

След това
Предложения за маска за маски за бягане, както и за ходене навън
07:15

На живо
00:00
08:21
01:21

В него се отличава с силуета на град Лос Анджелис и палмите – той е просто толкова известен, както и е от Южна Калифорния, че просто получава сърцето ми всичко размито. Харесвам LA !!

В нощта, преди да се откажа от груповата вечеря, за да получа нещо от горещия бар на Whole Foods.

Опитвам се да ям (тонове) кафяв ориз, както и сол или соев сос преди маратон. Коремът ми се чувстваше малко с висока поддръжка през цялото време, така че исках да остана с рутината си преди състезанието.

Очевидно рутината ми включва бисквитки.

Поставих каквото и да е предната вечер … aka my pre race #flatrunner

Също така изложих преди състезанието си, трябва да има:

Spark Drink-за предварителна и след бягане

И новият за мен Clif Bloks в осолена диня.

Състезание за маратон в Ла
Събудих се 3 пъти преди алармата ми от 5 часа, тъй като се уплаших, че ще надспя.

Накрая току -що станах от леглото, направих кафе, както и започнах да се приготвям.

Възход, както и блясък! Да тръгваме!

Стигайки до линията за начало:
Маратонът LA е „точка на точка до точка“, което предполага, че започва на едно място, както и завършва в друго.

И така, всички трябва да получат совалка до стартовата линия на стадион „Доджър“ или да бъдат отпаднали – в крайна сметка сте на 26,2 мили, за да не можете да паркирате там.

Захранвахме се преди състезанието с това разпространение на гевреци, кафе, както и плодове …

О, както и Меб беше там … затова поисках снимка

Преди да го разбера, трябваше да се отправим към стартовата линия … новите ми добри приятели са Манди, Кийра, както и Адам.

О, би трябвало да им кажа, че са моите добри приятели, защото не сме разменяли гривни за приятелство. Може ли някой да ми напомни? Благодаря!

Съвети за програмата на La Marathon

Курсът на La Marathon: Започва на стадион „Доджър“, както и отива с Ел Ей до Санта Моника.

Това е отлична програма, тъй като има толкова много забележителни забележителности, както и известни забележителности в Лос Анджелис.

Дори се управляваш с помпа (ресторантът на Лиза Вандерпомп, представен на правилата на Vanderpump).

Най -трудната част от програмата идва около миля 4 – има огромен доста стръмен хълм.

Най -добрите части на програмата са всички забележителности – както и има много известни сцени в Лос Анджелис, които да се зарадват, както и някои любими на La Marathon:

Холивудският знак, процъфтяващи китайски барабани, Walk of Fame, Rodeo Drive, Clif Bar Aid Station, Drag Queen Cheerleaders, 24 пожарникари, стоящи извън тяхната прекратяване на станцията, Sunset Strip, Santa Monica Blvd …

Слънцето се увеличи най -добре около началното време. Метеорологичното състояние беше сравнително голямо (поне за маратона на Ла) през ниските 60 -те за много от състезанието.

Използвах Skechers Gorun 5. Те са много леки, имат отлично съотношение на петата към пръстите на краката, както и са един от най -рентабилните възможности за избор на солидни обувки на пазара. Нося изненадващо лека обувка за разстоянието, което бягам, както и за размера си, но това работи за мен. Винаги получавайте най -добрата обувка за бягане за вас, крак, удар, разстояние, цели, размер и т.н.

От известно време тренирам в Gorun5. Започнах с това, че просто ги използвам за темпорати, бях приятно изумен, както и ги използвах за дълги писти, кратки писти, както и дори да бягам към магазина за алкохол. Всичко работи.

Открих тази забавна пола Шамрок в секцията на бит момиче в Walmart за 5,00 долара. Имаше облицовка отдолу.

А чорапите за прокоспресия винаги са моят избор за избор на чорапи в 101 цвята, както и дизайни.

Снимки на програмата La Marathon
Трудно е да се види на тази снимка, но индикацията в Холивуд започва да наднича зад сградите най -добре след тази част от състезанието …

Моето състезание:

Не се чувствах много бързо, така че не беше трудно да се предпазя да излизам толкова бързо. Краката ми не искаха да бягат бързо – което вярвах, че е наистина лоша индикация, както и малко ме плаши.

Намерих и няколко добри приятели – PAM, както и Карли както около 7, така и на 11 мили в състезанието. Тогава Пам ме измъкна, Карли ми каза да я изкопая. Няма трудни чувства. Това е страхотното нещо при управлението на добри приятели, които го правят отдавна – разпознаваме, че трябва да работите с това, което сте получили този ден.

Исках да направя втората половина на състезанието по -бързо от първото полувреме, но не се чувствах силен. По същество просто отброих, докато единствената станция за помощ на бегачите. Те винаги са около миля от 18 до 19. Не съм го направилПомощ за изискване толкова много, колкото ми трябваше разсейване, за да ме поддържа.

Когато го видях, намерих Leann, както и тичах директно за нея. Тя ми предостави истинска прегръдка (въпреки че се спусках с пот, както и не беше), както и това ме накара да се почувствам много по -добре, както по същество избягах.

Да … прегърнах добрия си приятел, когото не съм виждал от месеци, когато бях много потен, едва не я заявих 1 дума, както и след това избягах … кой съм аз?

След това през следващите няколко мили … Обмислих как точно използвах, за да заявя, че не харесвам прегръдки, когато в действителност не харесвам лоши прегръдки. Това е, тъй като Бен е най -добрият прегръдка в света, както и ме развали. Ако ще ме прегърнете, в идеалния случай трябва да бъда моят размер или по -голям, както и наистина да осигурите страхотно заснемане или просто ми позволете да го избегна. Благодаря.

А тези случайни мисли ^^^ са типът делириум, който изглежда 100% типичен след 3 часа бягане.

Ударих стена около Mile 20, както и пожелах да ходя, тъй като бях около много бегачи, които главно удряха собствените си стени. Бу! Беше трудно да продължа, когато почувствах, че всички избледняваме.

Завърших своя Clif Shot (Mocha for Life), както и просто продължих да бягам. Накрая, от някакво коледно чудо на маратона имам втори (или може би трети или четвърти?) Вятър, както и се почувствах страхотно. Последните три мили от състезанието го натиснах. Спрях да разгледам гледката си часове преди (вероятно около миля 8), тъй като не се чувствах страхотно. И така, не бях сигурен каква скорост изпълнявам, но реших, че трябва да е по -бързо от преди!

След Surf City Marathon изпратих своите раздели в SR, както и тя заяви, че съм най -лошата, както и излязох толкова бързо. Така че бях на цел да направя поне една от последните мили по -бързо от тази преди, за да може да й изпратя съобщение, както и да й кажа, че не съм най -лошият, може би просто вторият най -лош.

Наистина се почувствах страхотно последните 3 мили – беше странно. Съмнявам се, ако спестявах също много в резервоара. Не разбирам откъде идва тази 3 -та вълна от енергия, но съм толкова доволен от това как се чувствах в края.

(Снимка от Джонатан Мур/Гети Снимки за Ла Маратон)

Skechers изпълнение Лос Анджелис Маратон 2017, направено в 3:47:07

След състезание празнувах. Твърд.

Бягайте силно. Празник по -трудно. Повторете.

Въпрос: Бягахте ли този уикенд? Пуснахте ли маратона LA или още една раса ?? кажи ми!

Чувствайте се напълно свободни да споделяте случайното си бягане или състезание – както и връзка към вашия блог или социални медии.

Понякога връзките в коментарите не се показват най -добре, но ще го натискам със спам, ако се забие.

Отказ от отговорност: Тази публикация е част от партньорство със Skechers. Всички мнения, както и възгледите принадлежат единствено на собственика на блога.

Изпратете ми работната книга

8Save

Споделянето е загриженост!

8
Щифт

Дял

Туит

Дял

Поща

Дял

Продължавайте да избирате тези:

Surf City Half Marathon резултати, както и резюме

Surf City Half Marathon резултати, както и резюме

Surf City Marathon, както и резултатите от полумаратон, както и резюме. Снимки, както и забавление от полумаратонския бягане в плажа Хънтингтън

Irvine Half Marathon Race Recap

Irvine Half Marathon Race Recap

Половин маратон резюме, както и преглед. Ървайн наполовина лудо полумаратон, както и оценка на расата, както и предложения за

Разумът на маратон-маратон-мач, както и резюме

Разумът на маратон-маратон-мач, както и резюме

Revel Run Race Series Marathon ОГРОМЕН РАСЕН РАСЕН РАСА, както и списък с топ 10. най -добрите милина Revel огромна мечка, както и бягане с моя

Disney World 10K Race Recap

Disney World 10K Race Recap

Изпълнете Disney World Marathon Weekend 2022. Disney 10K Race Evaluation, както и Recap. Топ 10 снимки, както и моменти от бягането

Полупух на половин маратон на Ирвин

Полупух на половин маратон на Ирвин

Lexus Lace Up Race Irvine Half Marathon. Оранжевият регион работи половината, 5K, релейни резултати, както и резюме. 2019 дантели нагоре Run Race Disc

AFC Half Marathon Race Recap, както и снимки

AFC Half Marathon Race Recap, както и снимки

Най -добрите резултати на полумаратон в Америка (Сан Диего), както и резюме. Снимки на полумаратон AFC. Работи в

⚡ от Shareaholic

.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.