13.1 Неща за маратона в Южна Калифорния …

Състезание №1 за 2016 г.! Тази сутрин пуснах полумаратона в Южна Калифорния. Това е RAN, който съм правил преди. Те наистина имат избор на надпревара на осемнадесет мили тази година. Това е страхотно, но реших да се оттегля към полумаратона тази сутрин в последната минута, тъй като на това битово нещо нарекох повреден пръст. #Nobig

13.1 Неща за маратона в Южна Калифорния …

1. В момента е наистина мразовито за SoCal, затова реших да отида с дълги ръкави. Не донесох никакъв тип съоръжения за изхвърляне, но автомобилният паркинг за това състезание е прост сехник, така че нямах дълга разходка от колите и камиона си до старта на състезанието.
Последните ми видеоклипове

Маратон тренировъчен ден 5
Маратон тренировки за бягане на блог – Run Eat Repeat. План за обучение ден 5.

Още видеоклипове

0 секунди от 4 минути, 34 секунди

След това
5 -минутно бягане за загряване a
05:34

На живо
00:00
08:21
04:34

2. Ритуали преди състезанието … Баня, хидратация, O2 злато, храна, както и всички доставки, които изисквам за състезанието.

3. Донесох моите нужди след състезанието (вода, модификация на дрехи, бар за търсене, кърпа и т.н.) в новата си чанта Baggalini. (Това излишно ли е?)

4. Състезанието започна точно навреме. Той беше супер организиран, както и лесен за откриване на регистрация, порта на порта, както и всичко друго, от което може да се нуждаете.

5. Страхотна подкрепа за тълпата. Голяма част от програмата е излязла, както и обратно, така че това е просто хората да се развеселят.

6. Обучаващите се управляват LA, както и младежите Run OC бяха навън. Харесва ми! И двете са групи, които обучават младежи за LA Marathon, както и за OC маратон съответно.

7. Краката ми бяха възпалени от момента, в който се събудих. Предполагам, че 5 минути претеглени клякания в четвъртък не бяха достатъчно време за възстановяване.

8. Програмата е сравнително равна с няколко ролки. Голяма част от програмата е на велосипедната пътека, така че е лесно да се тренира за това състезание точно на курса.

9. Състезанието е от полза за атлетиката на Woodbridge High Institution, регионална гимназия.

10. Имах супер тежки оловни крака през цялото състезание. Това беше разочароващо. Реших, че това е от кляканията, както и ограничените дни за почивка от късно. Беше изключително обезкуражаващо. Въпреки това моите разцепления бяха все още прилични. Типичната ми скорост на миля беше 8:25

11. Половин маратон в Южна Калифорния се представи в 1:50:31

12. Публикувайте състезателни освежителни напитки са страхотни. Винаги има толкова много бисквитки, както и лакомства!

13. Разтегнат в Costco като странност.

13.1. както и медала …

Въпрос: Какво направихте (или ядете) този уикенд?

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.