3 причини вашите делтове не се вълнуват

от Cade Thomas

Нищо не отклонява някого настрана от типичното човешко същество (мускулатурна мъдро) като кръгъл набор от делтове. Докато много мускули могат да бъдат скрити в дрехи, както и сериозно омаловажаващи се, докато не се изложат, както и събличащи се, сериозно установените делтоиди разтягат размерите ви, както и не оставяте тайна дали прекарвате време във фитнеса. Случайно се случва също, че те са една от най -криминално под установените мускулни масови групи сред фитнес централните плъхове. Точно как е така, че не би било най -важното да се обучава тази мускулна масова група, както и да се осигури развитие, което струва? Нека да разгледаме няколко неща, които не позволяват на повдигачите да се движат нагоре по размери на тениските.

1. Те се фокусират и много върху натискането
Веднага ще си противореча малко, както и ще добавя, че установяването на издръжливост при поемане на натиск върху движението е сигурно прекратяване на метода за добавяне на маса към вашите делтове…. Ако задните ви делтове са толкова, колкото PAR. Въпреки това, много хора, които имат проблеми с не впечатляващите делтове, обикновено могат да характеризират голяма част от тази на липсата на страна, както и за задния DELT. Освен ако не сте генетично надарени (малцина са) в задната делтоидна глава, както и да ги получите достатъчно стимулация с тренировки назад (малко от тях), вярвам, че рутината, фокусирана единствено върху належащите движения оръдие. Натискащите движения са чудесни за установяване на предната глава, както и по същия начин при изгарянето на целия делтоиди след добре закръглена рутина, но сами по себе си могат да доведат до дисбалансиран регион, ако останалите вашите упражнения се извършват неправилно или не или не извършен изобщо.

2. Правите странични страни
Всеки ден във фитнес центъра виждам хора, които правят страна, както и задни странични страни по ужасно неефективен начин. Всъщност бих казал, че е необичайно да видя някой да ги прави по метод, който наистина ще стимулира делтоидните глави по продуктивен начин, с изключение на културистите, които имат страхотни делтове. Има дори някои мъже, които очевидно са прекарали много години във фитнес центъра, но опит от наклонена поемане на синдром, както и няма смисъл … докато не ги видите да тренират. Правейки точно същите неточни странични страни в продължение на много години, както и години. На първо място, дъмбелът трябва да се премести срещу гравитацията, което предполага, че трябва да бъде повдигната нагоре, както и далеч от тялото ви, което позволява на делтоидите да изпълняват задачата си, както и да вдигнат горната част на ръката. Няма причина дъбената да се премества назад, тъй като вече не се движи по пътя на много съпротива (гравитация). Дръжте дъмбелите настрани или донякъде пред вас, както и издърпайте с лактите нагоре, докато горната част на ръката е близо до успоредно на пода. Вариантите, които виждам всеки ден, включват завоя над средния представител, както и хвърлят дъмбелите назад, използвайки капани за 90% от движението. Или моят личен фаворит, „Птичният представител“, където горните им ръце остават залепени от страните им, както и те издуват гърдите си, както и по същество вдигат дъмбелите 3 инча диагонално, като хвърлят ръцете си назад, докато натоварват лактите си, както и задействат Нулево напрежение върху всякакъв тип глава на всичко, което има значение.

Многото съществена част от страничното повишаване е преместването на горната част на ръката (от приемане до лакът) срещу пътя на много съпротива (директно нагоре срещу гравитацията). Не премествайте дъмбелите при всякакъв вид друг самолет на движение; Ъгъл тялото си срещу гравитацията, за да се промени там, където е напрежението (странична или задна глава). Pinkies трябва винаги да останат повишени по -високи от палеца ви, както и да повторя, издърпайте с лактите си!

3. Вашата стойка е гадна!
Това е от съществено значение по две причини – а), че да имаш лоша стойка с спускане на раменете напред ще доведе до дисбаланси, както и по същия начин да ви постави в обстановка по време на обучение, където вашите капани вероятно ще отнемат по -голямата част от наказанието, както и вашите лоши делтове ще Просто останете да се търкаляте напред, както и тъжни. Б) Ако държите гърба си директно, както и да се съсредоточите върху задържането на раменете, както и гърдите нагоре, както и напред, просто по подразбиране ще изглеждате много по -добре на трудна работа, която сте поставили. Позата може да не е най -популярната тема в културизма, но е неразделна част за подходящ тип тренировки, както и за голям допринасящ елемент във вашето общо физическо присъствие. На метода можете да застанете на стена с гръб, здраво притиснат към нея, както и да се уверите, че задните ви делтоиди докосват стената. Те не трябва да се търкалят напред, активиращи зоната между тях. Страхотно упражнение, което да помогнете при поемането на гъвкавост, е да влезете в тази обстановка, след което поставете ръцете си отгоре, сякаш правите въображаемо пресата, както и се опитайте да запазите цялата си ръка всички методи, колкото ръката ви е притиснала срещу стената, докато е вНамалявайки ги нагоре, както и симулиране на гнездова преса, повторете.

Leave a Reply

Your email address will not be published.