2021 г. е годината на придобиването

Нова година, Нова вие: Подобно на много други неща 2020 променени за нас, дори това изглежда различно сега. Въпреки това не е нужно да е всичко лошо – вместо да обвиняваме годината само за разочарования или съжаление за неща, които не успяхме да направим или постигнем, можем да изберем да заемем много по -овластена позиция през новата година.

Можем да започнем 2021 г., като се съсредоточим не върху това, което искаме да загубим, но това, което искаме да придобием от живота, каквото и да е това за вас. Може да е – нова мотивация, нова енергия, нова сила, нова устойчивост, както и още.

В крайна сметка 2020 г. беше много неща, включително време на промяна, както и растеж за мнозина. Ето защо, докато януари се разгръща, като признава трудностите от 2020 г., ние също ще говорим за това, което ни е предоставил, както и точно как да продължим да надграждаме това през следващата година.

Миналия месец изследвахме всички здравословни празници. От споделянето на дейности за зимния сезон на закрито може да се опитате да не се разбърквате луди до проверка на методите, за да избегнете болката в главата, плюс цяла власт, както и радостни рецепти, ние ви вървяхме с точно как да поддържате своя празничен сезон смислени – дори и дори да Ако имаше чувството, че е бил обърнат с главата надолу.

Също така споделихме набор от насоки за самообслужване, които все още се прилагат, тъй като ако има нещо миналата година, ни научи, това е, че самообслужването трябва да бъде абсолютно приоритет.

Този месец ще споделяме методи за преосмисляне на вашето мислене за 2020 г. Ще проверим как точно да работим за подобряване на себе си, вместо да се съсредоточим върху неудовлетвореността от нещата, които може да сте пропуснали – влошавайки този колективен FOMO, когато и за всички.

Ще подчертаем методите за съживяване на вашата тренировка, точно как да запазите психичното си здраве и благосъстояние във възход, както и психологията зад новогодишните резолюции – какви са умствените разсъждения зад падането, както и как точно можете да ви предотвратяване на това?

Ние сме развълнувани за всичко по -горе, както и за много повече. Доволен четене, както и доволна Нова година!

Тази информация е само за академични функции, както и не се разбира като заместител на медицинската диагноза или лечение. Трябва да не използвате тази информация за диагностициране или лечение на проблем или състояние на здравето и уелнес. Винаги проверявайте с вашия лекар, преди да промените диетата си, да променяте навиците си за сън, да приемате добавки или да започнете нова физическа фитнес рутина.

Кимия Мадани

Кимия Мадани е редактор във Fitbit, както и ентусиаст на всички уелнес. Други ентусиазми включват случайни танцови партита, мразовито варене, сърфиране, използващи книжарници, както и производство на материал, който променя живота на хората към по -добро. Когато тя не управлява блога във Fitbit, пътува или планира следващото си приключение, Кимия е забързана, като прави йога, събира кристали, както и получава стъпките си, докато пренася живите хълмове на Сан Франциско.

Leave a Reply

Your email address will not be published.