Мотивация на Fitbit: Кристи Суонсън

Кристи Суонсън е актьор и съ-създател на Adressitgolf. Тя играе Бъфи във филма от 1992 г. Бъфи Убиецът на вампири.

Животът е луд в моето домакинство. Аз съм работеща актриса и съ-създател/дизайнер на Adressitgolf. Съпругът ми (и бивш олимпиец) работи неограничени часове, колкото GM на ледения център La Kings Valley и нашето 7-годишно дете е толкова активно, колкото всяко дете може да бъде с хокейна практика, училище и различни други дейности. Ние сме натоварено семейство и винаги се опитвам да се изтръгне след известно време, за да тренирам.

Преди месец се присъединих към фитнес зала с много хардкор програма за обучение. Срещнах жена там, носеща Fitbit Flex и тя започна да ми разказва всичко за това. Бях толкова изумен, че в рамките на часа бях на опашка в най -добрия случай покупка, закупувайки собствения си гъвкав.

Този проследяване на дейности промени живота ми!

Аз съм от типа човек, който обича да се организира, а Fibit помага да ме поддържа дори много по -организиран, когато това се отнася до моята фитнес, прием на храна, броене на калории, сън, тегло и телесни мазнини. Прави всичко, от което се нуждая. Просто се срамувах от юмрук две седмици, притежавайки моя гъвкав и правя редовни тренировки, пролях седем килограма!

Поставих гол за 1200 калории на ден и моят гъвкав ме държеше напълно на път. Това ми държеше отговорност и ми позволи визуално да виждам как напредвам по отношение на приема на калории, като цяло на много лесно приложение.

Сега съм на ролка. Очаквам с нетърпение да го използвам всеки ден и дори детето ми обича да разглежда приложението и да види как се справям. Сега, когато съм закачен за моята гъвкава и невероятна гама от цветове и комфорт, нямам търпение да започна да го сдвоя със стилове от новата ми линия от женски голф облекло. Те наистина се комплиментират – това е идеално прилягане!

Горещо препоръчвам Fitbit на всички. Това ще промени живота ви по толкова положителен начин!

Тази информация е само за образователни цели и не е предназначена като заместител на медицинска диагноза или лечение. Трябва да не използвате тази информация за диагностициране или лечение на здравословен проблем или състояние. Винаги се консултирайте с вашия лекар, преди да промените диетата си, да променяте навиците си за сън, да приемате добавки или да започнете нова фитнес рутина.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.