Моите герои носят лигавици

Намерих тази риза в дълбините на багажа ми (все още живея наполовина от куфара си, тъй като отседнах на майка ми). В него се казва: „Моите герои носят лигавици“. Получих го преди маратона на Surf City миналата година и все още не съм го носил.

Някак си се самосъзнавам за носенето на ризи, които подсказват, че съм бегач, тъй като не изглеждам като такава, но предполагам, че не ме интересува днес и го отидох?
Последните ми видеоклипове

Маратон тренировъчен ден 3
Маратон тренировъчен ден 3

Още видеоклипове

0 секунди от 51 секунди

След това
Маратон тренировъчен ден 6
01:19

На живо
00:00
08:21
00:51

Неделята са ден на почивка по повече начини, отколкото един тук. Направих 8 минути абс, когато се събудих и след това направих закуска. Събудих се гладен!

Първо имах малка купа със зърнени храни, докато обмислях Breakie и след това реших да направя купа за извара. В сместа: вила с ананас, диня, зърнени култури, бадемово масло, бадемово мляко.

Преминавам през това сирене за ананас, сякаш излиза от работа.

Кучетата, които чакат разходка, докато ядях … ако можеха да почукат лапите си, биха го направили.

И кафе, защото сега ми харесва.

След църква родителите ми поканиха Бен и аз на брънч. Поръчах салата от сьомга, но се оказва, че са извън сьомгата. О, добре, това е малко мазна трапезария и така или иначе рискувах да поръчам риба там.

Смених поръчката си в сандвич с риба тон и започнах със салата. Обличането на ресторант Ranch е твърде добра (и твърде лоша).

Обичам сандвичи с риба тон. Опитвам се да ги взема само от време на време (Меркурий и Майо), но те са толкова добри!

Понякога ресторантите правят рибата си прекалено мокра (прочетете: капете с майо), но това беше доста прилично. Бях щастлив, че вечерината нямаше сьомга в края на краищата.

След обяд измих автомобила си – нещо, което не съм правил веднъж в Мериленд! По време на моите поръчки имаше някои закуски и тогава реших просто да направя ранна вечеря.

Използвах новата си купа Кали, за да направя огромна салата! Скоро ще започна моя магазин за отворено небе (за това е отброяването вляво) и това беше един от първите предмети, които бях изпратен за него.

В салатата – спанак, домати, моркови, ягоди, гъби, бадеми, червени боровинки и гарнирани с дресинг на малината на TJ.

Нутела! Накрая този буркан от Nutella е направен. Всъщност забравих, че го имах след рождения ден на брат ми (когато го използвах в тортата му B-Day). Но преди няколко дни го забелязах в шкафа и оттогава промъкнах хапки. Не можех да спра

Днес го имах на геврек, но също така го изядох направо и отгоре на всякакъв вид въглехидрати. прекалено добър.

Не знам дали съм уморен или недостатъчно избирал, но имах чувството, че искам да ям, въпреки че не бях гладен. Трябва да се съсредоточа върху това, защото следващата ми среща с RD е сряда.

След няколко закусни времена направих сиаб, за да ми помогна да ме напълнят!

Приятелката на брат ми прави вид на наука/красота на мен тази вечер. Да се ​​надяваме, че не е бедствие!

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Leave a Reply

Your email address will not be published.