Така че чух …

днес следобед грабнах няколко хапки от изключителните равиоли на Бен и направих зелен пюре. Извиших това по пътя към моята група. Днес тичах с контузения списък, така че всъщност не бях „бягащ“. Ти знаеш?

Когато се прибрах, направих най -бързото нещо, което имах – замразено хранене. Сдвоих го със салата, гарнирана с дресинг на фъстъци на TJ и кашу. Знам, че е странно, но много харесвам постни кухни. Мисля, че запълва празнотата „храна за кафене“, тъй като моето малко католическо училище нямаше такава и винаги го идеализирах да израства. Случайно. Знам.
Последните ми видеоклипове

4 -минутна тренировка на долната част на тялото за бегачи
Пет упражнения за долно тяло за бегачи! Опитайте тази бърза тренировка за сила у дома за краката, бедрата и глутеите. Не е необходимо оборудване.

Глуто мост
Магарета ритници – алтернативни страни
Миди – Алтернативни страни

Вземете повече информация за runeatrepeat.com

Още видеоклипове

0 секунди от 4 минути, 49 секунди

След това
СЪВЕТ СЪВЕТ ОСТАВЕТЕ ЗДРАВИ По време на огнището на Covid19
02:25

На живо
00:00
08:21
04:49

Бен е казал: „Бог да благослови създателя на сладолед Snickers.“

Мисля, че трябва да благословим и човека, който намери начин да направи малко по -ниска кал версия. Надявам се да ги направят на небето!

Бен не направи много снимки, когато беше в Канкун, защото беше пиян забравен. Но той получи няколко от изключителната къща, която той и приятелите му наеха. Къщата беше супер скъпа, но имаше 78 от тях, в които всички се чипират, така че беше само 2,50 долара всеки или нещо подобно …

Тъжно ми е, че никога не съм ходил на „истинско“ Мексико (пътуванията до Енсенада не се броят). Когато бях дете, семейството ми щеше да ходи няколко пъти в годината в Розарито и Тихуана. Това не беше голяма работа.

Случаен факт: Първият път, когато отидох във Флорида, за да проверя семейството на Бен всичко, което казаха на своите приятели, е, че „Бен се среща с мексиканско момиче“.

Когато срещнах един приятел на семейството, той ме поздрави с: „Значи чух, че си от Мексико? !!!“ с процъфтяващ глас. Това се превърна в вътрешна шега, която все още казваме

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Leave a Reply

Your email address will not be published.