За плодове или не на плодове

, след като обявих мазохистичното си желание да осигуря захар снощи, получих много притеснения относно плодовете.

За плодове или не на плодове, очевидно това е въпросът.
Последните ми видеоклипове

Маска за лице за бягане или ходене навън на съвети
Съвети за маскиране на маски за бягане или ходене навън по време на огнище на коронавирус. Трябва ли да носите сделка с маска, както и с най -добри възможности за бегачи.

Още видеоклипове

0 секунди от 7 минути, 15 секунди

След това
Получих тест на Covid-19
05:16

На живо
00:00
08:21
07:15

Е, тази сутрин получих имейл от списание „Женско здраве и уелнес“ за някои страхотни избора на плодове …

Тънки брадички

Всички разбират, че плодовете са чудесни за вас, но някои наистина са пълни с тонове захар, както и с калории. Редакторите в списание „Здравно и уелнес“ на жените разрушават най -добрите плодове за отслабване, които няма да се съберат на килограмите.

Малини: 64 калории на чаша

Тъй като те са малки, получавате по -голяма порция. Не само се чувствате като ядете повече само поради тази причина, но те имат най-много отслабващите фибри от всички плодове. Истината, че 1 малина е равна на 1 калория, прави лесно да следите приема.

Грейпфрут: 82 калории на среден грейпфрут

Те са с ниско съдържание на захар, както и високо съдържание на фибри. Грейпфрутът също подобрява инсулиновата резистентност, карайки ви да се чувствате по -пълни, отколкото наистина сте. В проучване, възрастни, които са яли половин грейпфрут, преди всяко от трите си ежедневни хранения, са загубили още три килограма през програмата от 12 седмици, отколкото тези, които не са го направили.

Ябълки: 95 калории на средна ябълка

Всяка ябълка има 4 пълнежи от фибри, което подпомага мудно храносмилане. Ако коремът ви е пълен с плодове, е по -вероятно да издържите сладка закуска. Също така, проучванията показват, че вдишването на екологичен аромат на ябълки може да техника на мозъка ви да вярва, че наистина сте яли.

Банани: 105 калории на среден банан

Те съдържат устойчиво нишесте, фибри, което се усвоява по -пълно, оставяйки кръвната ви захар стабилна, както и вие по -доволни. Уверете се, че все още е малко зелено, тъй като нишестетата се превръщат в захари по време на процеса на узряване.

Вижте – дори бананите бяха в списъка! Те също бяха на закуската ми:

Вчера имах късмет, за да имам дълго време да разговарям с Катрин Брукинг МС, Rd от името на Yoplait. (Те имат нова линия кисело мляко, която излиза с 50% вашата ежедневна надбавка на калций.)

Но всички теми бяха безплатна игра, затова попитах за плодовете.

Тя каза: „Всички захари, включително плодовете, се метаболизират в глюкоза. Ако погледнете науката, както и как точно се метаболизират храни, няма разлика в яденето на маса захар, тогава яденето на фруктоза или захароза в плодовете. ”

„Но има разлика в бялата захар без никаква хранителна стойност спрямо плодове, която предлага фибри, както и хранителни вещества.“

Така че да, тялото ми реагира точно същия метод на захарта в плодовете, както и на бялата захар. Разбрах това от известно време, както и през последните няколко седмици намалявам плодове. забелязал ли си?

Но – не давам плодове. Осигурявам преработена захар, както и се опитвам да намаля изкуствените подсладители.

RUN: Тази сутрин взех повредения си Garmin за 3 мили. Моята ИТ група е на случаен принцип, както и искам да направя дълго бягане утре, така че го приех бавно. Изисквам да се разтягам!

Говорейки за Yoplait … те правят раздаване на един милион чаша! Ако искате безплатна чаша кисело мляко, проверете страницата им във Facebook!

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Продължавайте с тези:

Трудност при хидратация, както и ягодов леден чай със стевия

Трудност при хидратация, както и ягодов леден чай със стевия

Светлина a, както и прекрасна рецепта за чай с лед от ягода със стевия. Рецепта за питиета без чай без захар за лятото. прост прекрасен чай с

Състезателен ден сутрин подготовка, както и безплатен PDF

Състезателен ден сутрин подготовка, както и безплатен PDF

Точно как да се подготвите за вашия контролен списък за състезания, както и за съвети за сутринта на бягането. Това, което правя, както и ям преди полумаратон. Ха

Плодова забавна рецепта за млечен шейк

Плодова забавна рецепта за млечен шейк

Здравословна рецепта за млечен шейк. Точно как да направите слоести плодове Freakshake Smoothie – Super Simple Fun Summertime Snack

Докладът за изпълнение се завръща в Instagram, както и акценти през уикенда !!

Докладът за изпълнение се завръща в Instagram, както и акценти през уикенда !!

Инспектирайте Runner Instagram в. Отчетност, както и мотивационни Instagram @RuneAtrepeat актуализации за бягане, както и какво ям

15 Бързи идеи за закуска преди пускане

15 Бързи идеи за закуска преди пускане

Какво да ядете, преди да бягате, както и кога да ядете. 15 бързи концепции за закуска за нови бегачи, както и тренировки за полумаратон

Плажове, както и рецепта за сметана за пюре

Плажове, както и рецепта за сметана за пюре

Лек пюре в протеин за рецепта за купа, пълен с кисело мляко, праскови, мляко, както и спанак. Екологична купа за пюре

⚡ от Shareaholic

.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.